Året som har gått: Höst

20:43:00 ¦ 2015-12-30

September. Den roligaste kvällen jag hade i september var kulturnatten måste jag nog säga. Eller, dagen var inte bra någonstans men kvällen var en riktig räddare i nöden. Hela den dagen var en lång dag av depp och det enda jag ville göra var att ligga i sägen. Dagen gick och fram mot kvällen bestämde jag mig för att det var nog. Bytte om och följde med Max + delar av hans familj på middag hos hans morbror. Kan fortfarande inte släppa räksoppan som vi åt den kvällen. Tror jag aldrig ätit en sådan god soppa. Efter middagen, närmare bestämt runt klockan nio befann jag mig hos min kära klasskompis Sofia för lite festligheter. För att göra denna historia kort somnade jag lyckligt hos Max runt 2 – halv 3 på natten. Förutom det blev det en hel del middagar/myskvällar med olika vänner. Bilden här nedan är från när vi firade Alice.

 
Oktober - Lyckades bland annat hamna på akuten i oktober och blev sedan inlagd på grund av ont i magen. Troligen var det blindtarmen och troligen därför att i de flesta fall där någon har ont i magen så kan det vara svårt att hitta felet. Förutom min lilla tripp till akuten så var det en ganska lugn månad. Undantagen var i början av månaden då Johan och Sofia firades. Men också i slutet av månaden då Siri hade en tjejmiddag för att fira henens 18-årsdag. Den tjejmiddagen var extremt rolig kommer jag ihåg. Temat var silver, maten var suverän och fick lära känna nya många ansikten. Men som sagt, förutom det var det en ganska lugn månad med många hemmakvällar!
 
 
Sista månaden på hösten, november. I november tävlade vi i RC2 (rix cupen 2) som gick i Eskilstuna. Denna tävling gick inte lika bra som de tidigare tävlingarna i våras, men den var ändå rolig att tävla i. Ja, förutom det var det en stressig månad. De sista proven/laborationsrapporterna/uppsatserna låg framför en och när jag inte sov så var det bokstavligen plugg som gällde. Snacka om att stressen tar över. Den stressen är något som jag inte vill uppleva igen. Finns faktiskt inte så mycket mer att säga om novmeber månad. Stress, tävling och mer stress. November i ett nötskal.
 
 

Kommentarer!

Kommentera inlägget här:

Your name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg:

Kommentar:

Trackback