Året som har gått: Sommar

16:32:00 ¦ 2015-12-29

Efter maj månad kommer juni med sin sommarsol, sina blommor och sommarlov. Innan lovet började skrevs de sista proven inom respektive ämne, betyg delades ut och efter det kunde man äntligen andas ut. Andra året på gymnasiet var riktigt hemskt. Vi kunde ha 3-4 lektioner innan lunch och ibland lika många efter. Sen så tog mina fina vänner Therese och Felicia studenten den månaden. Var både på deras utspring och på deras stundentmottagningar. Innna sommaren började, avslutades andra året med Katte - Skrapankampen som VI (katte) självklart vann!! Det var första hälften av juni, andra hälften spenderades på Fyrishov som ansvarig på gymnasikläger. De två veckorna som jag jobbade där var roliga, jobbiga och stressiga men ändå det bästa sommarjobbet en gymnasiknörd kan ha. Andra hälften bestod också av firandet av sommaren, midsommar och massa mys. Juni var en fin månad och en sådan månad vill jag ha igen!
 
 
Efter juni kommer juli. I juli flydde jag landet och följde först med Max familj till deras hus untanför Beziers, Frankrike. Där var vi totlat 12 dagar om jag inte minns fel och deras hus var en ren sommardröm. Som om inte det räckte drog jag och min vän Filip till Nice i slutet av juli. En vecka var vi där och det var verkligen en vilovecka för oss båda vill jag lova. Det som var gemensamt för dessa två resor var mycket solande, bad och fantastisk mat. Juste, får inte heller glömma all grym shopping som fanns i Beziers och Cannes. Åh nu börjar jag nästan att längta tillbaka!! Dessa resor var väl ungefär det jag hann med under juli månad. Var hemma ca 1 vecka mellan resorna och på en vecka hinner man egentligen inte göra jättemycket. Var med familjen och träffade några vänner.
 
 
Augusti - sista månaden på sommarlovet. Hängde mest med Max och fikade även väldigt mycket. Iste på stationens uteservering var det som gällde och helst i stora mängder. Åkte till grönan innan skolan började, eftersom både jag och Max drömt eller tjatat på varandra om att åka dit. Förutom det försökte jag behålla min bränna, men det misslyckades jag med... Vad finns mer att säga om augusti? Skolan drog igång efter halva månaden och det var väl både ett plus och ett minus. Plus att börja sista året på gymnasiet, minus att skolan började igen. Hade verkligen varit skönt med ännu längre lov..! Synd bara att det var sista riktiga sommarlovet, men tycker att jag hade ett bra sista sommarlov.
 
 
 

Kommentarer!

Kommentera inlägget här:

Your name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg:

Kommentar:

Trackback