Året som har gått: Vår

11:20:00 ¦ 2015-12-27

Vintern försvann och övergick i vår. Mars var en tråkig månad, hände inget speciellt eller i alla fall inget som jag direkt kommer ihåg. I och med det kommer jag inte skriva något om mars, eftersom jag inte kommer ihåg en enda sak från den månaden. Eller jo, vänta!! Det var nog i mars som jag insåg att jag kommer nog må mycket bättre (och slippa magont) om jag börjar käka laktosfritt. Vilket i det långa loppet var ett bra beslut eftersom jag inte får ont i magen lika ofta och min mage är inte längre lika svullen!!
 
 
April bjöd på festligheter vill jag lova. Valborg ägde och om jag ska vara ärlig så var den dagen inget annat än kaos. Mobilen dog + hade ingen täckning, folk försvann eller blev för fulla..KAOS. Men april bjöd också på kvällar hos Felicia och det gjorde att hela den månaden bara kändes som en fest. I april tävlade vi (kommer inte ihåg vart tävlingen var, kan ha varit Bålsta eller något liknande) och vi vann den tävlingen(!!). Förutom det har jag för mig att vi hade lov en sväng, blandat med lite studiedagar och från min sida också lite sjukdom. Tog också hål i mitt öra i slutet av april och det blev ju som det blev. Vet inte hur många infektioner jag fått på grund av att jag tog hål på fel sätt. Ta aldrig hål i brosket med pistor, veckor nej månader med smärta och infektion väntar...
 
 
 
Maj var en fin månad, näst sista månaden innan sista sommarlovet. Ännu än tävling och den här gången var det i Vänersborg där vi kom till final och slutade på en 6e plats om jag inte minns fel. Den tävlingen var så underbar, inget fall på nästan hela tävlingen och jäklar vad vi levererade!! Vad hände mer denna månad? Ariana Grandes konsert i globen med Filip hände, var på ledarmiddag, min bror fyllde 11 år och fick besöka akuten en vända på grund av mitt infekterade hål i örat. Kommer ihåg att jag fick ta ur och i örhänget samt tvätta det som en galning under tävlingen, då man inte får ha smycken på sig under tävlingen. Ni anar inte hur mycket problem jag har haft men mitt jäkla öra..!
 
 
 
 

Kommentarer!

Kommentera inlägget här:

Your name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg:

Kommentar:

Trackback