Året som har gått: Vinter

14:41:00 ¦ 2015-12-25

År 2015 börjar lida mot sitt slut och jag tänkte försöka sammanfatta mitt år för er! Detta är något som jag har gjort flera år inna och tänket göra det igen. För enkelhetens skull så kommer jag dela upp året efter dess årstider och gör olika inlägg om de olika månaderna. Men nu kör vi, 2015 here we go!!
 
Januari kommer jag ihåg som en ganska snöig, men ändå slaskig månad. Var ute på en del äventyr med Felicia bland annat till stenhagen en kväll då vi hade sällskap av min vän Bongcam och hans vän. Det slutade med att vi åkte fram och tillbaka - till och med i samma taxi - för att sedan komma ner på stan där de drog ut och jag hem. Samma natt vandrade jag hand i hand hem med Max, som jag ännu inte var tillsammas med då. Men morgonen efter var hans födelsedag och min fina present till honom var frågan om han ville ha mig som flickvän. Hängde en del med just Felicia och Bongcam då och de äventyren är en helt annan histora. Förutom det var en även brunett, vilket känns jättekonstigt nu när man har en blond frisyr. Detta var nog det som utmärkte januari månad mest. Brunt hår, snö/slask och massor av människor.
 
 
Vad hände i februari? Jo, vi firade Adam med en överraskningsfest hemma hos Johan kommer jag ihåg. Den var riktigt, riktigt rolig måste jag säga. Alla hjärtans dag ägde rum och jag bjöd ut Max på middag och bio. Ja, ni hörde rätt det var jag som bjöd ut han ;). Tror också att vi var i Romme i februari eller så var det januari..nej det måste ha varit februari!! Att få åka skidor i Romme med sin klass var nog en av de roligaste sakerna jag gjort. Så fantastiskt att få åka ner för de branta backarna (okej Romme kanske inte har de allra brantaste backarna men ni fattar grejen) och hänga med sköna människor LIFE säger jag bara.

 

Kommentarer!

Kommentera inlägget här:

Your name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg:

Kommentar:

Trackback