December men ingen snö

18:16:29 ¦ 2015-12-06

Herregud vad det regnar mycket ute!! Skulle ta bussen hem från stan och helt plöstligt började det spöregna. Innan hade det duggat lite, vilket inte var så farligt. Men nu bara öste det ned flera liter, ton av vatten rakt på mig. Syrran började skratta som bara den åt en när man klev in genom ytterdörren. Så det var bara att byta om till torra kläder, torka hårtet och bädda ned sig i soffan. Man börjar lite smått undra om det kommer bli någon vinter i år. Bara massa regn, plusgrader och ingen snö. Det ska vara snö under vinter och juletid, inte regn och blåst!!
 
Är äntligen lite bättre idag! Är inte helt frisk men känner att det verkligen har gått åt rätt håll. Mådde sådär i morse när jag vaknade, men det har bara blivit bättre under dagen. Har iallafall tittat på streamingen av JSM finalen för både herrar och dam. Grattis igen till Uppsalaflickornas Elittrupp som är 4:de bäst i Sverige!! Bästa!! Har även hunnit kolla på två avsnitt av serien Bron. Har börjat på första säsongen (har inte sätt den förut) och frågar mig själv varför jag INTE sätt den förens nu??? Planerar att titta på ett till avsnitt nu ;) Ha en bra kväll! Puss!
 
Saknar detta något otroligt nu! Vill bara ha massa snö och åka skidor hela dagen lång. Bilden är ifrån när vi var i Romme med skolan i början av detta år.

Kommentarer!

Kommentera inlägget här:

Your name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg:

Kommentar:

Trackback