Tredje advent och lucia

19:37:28 ¦ 2015-12-13

Jag förstår inte hur fort dagarna går. 11 dagar kvar till julafton, 16 dagar kvar till födelsedag och 19 dagar kvar tills 2016. Det är nästan helt galet och denna vecka som kommer är rena rama helvetes veckan. Två redovisningar, två prov och en argumenterande text ska in. Hur tänker lärarna när de lägger alla saker sista vecka innan jullovet? Förstår verkligen inte! Idag är det även tredje advent och firade det genom att äta världens godaste brunch. Vi hade allt från pankakor till frukt till mackor till alls. Sen så har jag ätit årets första hembakta pepparkakor(!!) som var otroligt goda.
 
Idag har jag först och främst hängt med Max. Sov hos honom i natt och vi har lyckat kolla klart på första säsongen samt börjat på andra säsongen av Bron. Den är makalöst bra och får 10/10 toasts av mig. Var hos honom fram tills klockan två på eftermiddagen. Tog en sväng bland alla butiker på vägen hem och passade på att kolla in Zara som öppnade nu i veckan. Började nästan ge upp hoppet på om dom skulle öppna. Jag menar de började renovera/bygga för typ ett år sedan..! Det såg i alla fall ut som alla andra Zara butiker med samma bra utbud av fina kläder. Kikade speciellt på en kappa som kanske kan bli min innon en snar framtid (när lönen kommer hehe).Nu ska jag fortsätta skriva på min önskelista inför jul/födelsedag. Puss!
 
 
1. Från den mysiga fikan med Felicia igår 2. Mys med Cosmos (Max katt) nu imorse 3. Jag och Alicia efter luciatåget i Domkyrkan som vi var med på
 

Kommentarer!

Kommentera inlägget här:

Your name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg:

Kommentar:

Trackback