Today

17:35:13 ¦ 2015-07-31

Hello! Hur är det med er? Jag mår bra, eller är lite trött men annars så! Ska snart fixa mig för att sedan börja röra mig mot Felicia för att fira att hon fyllde 19 år igår! Har fixat en riktigt bra present till henne tillsammans med Nathalie, tror nog att Felicia kommer bli lite överraskad, men ändå glad! Idag tog jag mig en liten sväng ner på stan där jag fick med mig hem tre riktigt snygga plagg. Kan visa dem sen! Nej, nu måste jag börja fixa mig! Puss! 
Lite shopping från Frankrike

16:57:59 ¦ 2015-07-31

Blev, som väntat, en del shopping från båda frankrikeresorna. Tänkte visa ett urval av vad jag shoppat, hade gärna visat allt, men har användt en del kläder som nu ligger i tvätten hehe. Utöver de kläder som jag visar nu så shoppades det två linnen, en t-shirt, en kofta, en parfym från Zara och lite smink från Sephora. SÅÅ det blev en del grejer som inte blev fotade ;) Puss!
 
 

Update: franska rivieran

20:48:06 ¦ 2015-07-25

Denna plats är helt fantastisk, hit vill jag åka fler gånger i mitt liv. Nice är så jäkla nice!!Fredag + idag

09:10:49 ¦ 2015-07-25

Igår åkte vi till Cannes för att utforska staden och passa på att shoppa lite. Började med att vi tog tåget dit från Nice och när vi väl kom fram försökte vi hitta till själva shoppinggatan. Sedan sprang vi runt mellan kl 12-18 bland affärer och för att leta rätt på affärer, med undantag för lunchen vi tog vid halv 3. Filip shoppade en hel del grejer, medan jag fastnade inte för något speciellt. Men fick med mig en av de väskor som jag gått och längtat efter från Michel Kors. 

Idag är det chilla vid stranden som gäller. Det skulle bli ännu varmare idag än vad det tidigare varit, tror det skulle bli runt 35 grader istället för runt 30. Så havet är enda alternativet idag!! Puss! 
Update: Nice

23:23:06 ¦ 2015-07-22

Hej mina vänner! Flydde Sverige och befinner mig nu för tillfället i Nice med min kära vän Filip. Vi kom hit igår kväll och stannar här en vecka. Idag så hängde vi några timmar på stranden och det var så varmt i vattnet!! Hur nice?? Lyckades dock bränna mig..inte så nice. Sedan så var vi på äventyr i Nice och lyckades hamna på helt andra sidan stan. Men fick iallafall se staden och dess shopping. Ska försöka sova nu! Vi hörs imorgon! Puss! 
En ny dag

12:10:30 ¦ 2015-07-18

Godmorgon på er!! En ny dag, och jag är taggad till tusen. Var lite off i går på grund av diverse mys med pojkvän, biobesök med lillebror för att se Minionerna (så rolig film!!) och slutligen lite catch up med Felicia på Plock. Med andra ord en riktigt mysig och rolig fredag! Idag är det lördag, annat kallat veckans höjdpunkt. Det enda som är planerat idag är att träffa Johan och Maja ikväll, annars så ser det relativt tommt ut. Kanske att jag försöker läsa lite eller börja packa lite smått inför på tisdag. Är också taggad på att nu är det inte många dagar kvar tills att jag drar iväg till Frankrike igen!! Blir lite smått nere av att endast sitta inne på grund av bristande väder. Nu är det time for breakfast. Puss!
 

Home sweet home

18:11:47 ¦ 2015-07-15

HEMMA! Tillbaka i kalla, ca mellan 15-20 gradiga Sverige. Faktiskt ganska skönt att få komma hem, trots att jag hade det hur härligt som helst nere i södra Frankrike. Men, på tisdag drar jag tillbaka till Frankrike fast till Nice med annat sällskap. 

Igår började vi dagen med att åka till en plats som heter Roquebrun där vi badade och solade massor. Själv Roquebrun ligger i en dal, vilket har medfört att det blir ett annat klimat där och det blir tropisk värme. Det tackade jag inte nej till! Där var vi i några timmar, för att sedan åka hem och packa. Klockan 19:50 gick planet mot Sverige och vi (Max och jag) var framme hos min mormor & morfar runt halv 2. Där sov vi kvar, för att åka hem till Uppsala idag. Nu sitter jag hemma i mjukisar, lyssnar på podd och försöker fixa mig lite. Idag fyller nämligen Frida år!! Och det ska vi fira ikväll. Kommer nog bli riktigt festligt! Puss! 

Bild från Roquebrun

Hemma :)

Update

21:39:12 ¦ 2015-07-11

Äntligen mina vänner så har jag wi-fi = kan blogga. Nu med ca 10 dagar utan internet så börjar man faktiskt inte sakna alla sociala medier, snarare skönt att inte gå runt och stressa över allt som händer 24/7. Har gjort massor av saker! Har badat massor både i havet och i floden Orb, solat, ätit gott och shoppat i mängder. Men mer om det sen! 

Har kommit fram till att jag verkligen tycker om södra Frankrike, värmen, solen och alla dess vinfält. Detta blir bara en liten snabb update på Filips begäran. Åker hem på tisdag så då blir det mer uppdatering! Ha det bra så länge! Puss! 


Mot Frankrike (kort inlägg)

08:34:12 ¦ 2015-07-02

Hej på er! Idag åker jag till Frankrike, vilket betyder att vi får se hur uppdaterad bloggen blir. Är tillbaka om ca 2 veckor! Ha det bra om ni inte råkat höra från mig! Puss! 

Tips kommer försöka uppdatera min instagram ganska så flitigt, där heter jag eebbahultgren!

Update: grön lunch

13:06:03 ¦ 2015-07-01