Torsdag. Torsdag. En torsdag.

20:37:17 ¦ 2015-11-26

Hello! Stressig vecka är bara förnamnet. Under de dagar som har passerat den här veckan har jag hunnit med ett stycke kemiprov, en laborationrapport som skulle in igår, lite möten av olika slag och träning i måndags. Blev dock lite ledsen av att jag var tvungen att skippa träningen igår på grund av att min rapport inte var färdig och skulle in samma kväll. Förutom detta har jag även ägnat en stor del av veckan till att skicka massa maila, vilket känns ganska så ovanligt hehe. Ikväll så borde jag egentligen plugga islam då vi har prov på det imorgon..! Har pluggat lite tidigare idag och nu under kvällen kollat igenom en dokumentär som vi såg här om veckan. Så känner väldigt starkt att nja, resten av kvällen kanske jag ändå inte behöver lägga på plugg.
 
Trots provet imorgon är jag taggad på morgondagen!! Förutom provet ligget adventsfirande på schemat i skolan, som vi på musiken ska hålla i. Det betyder mer musik och det gör mig väldigt lyckig. En annan sak som gör mig lycklig är kaffe. Har upptäckt att när jag hör ordet kaffe så blir jag lite lyckligare än vanligt. Vet inte om detta är ett tecken på att jag börjat dricka för mycket kaffe eller något helt annat. Synd bara att kaffe och kväll inte är en så bra kombination om man är en sådan människa som jag, en människa som faktiskt behöver sova. Nog med nonsens, om en halvtimme är det dags för absolut svensk och det vill jag inte missa!! Puss!
 
 

Gymnastik är livet

21:26:24 ¦ 2015-11-21

Tävlingen gick helt okej. Vi kände att vi gjorde sjukt bra ifrån oss, två fall på hopp men annars så kändes allt kanoners. Dock så höll kanske inte domarna med. De var så sjukt, galet hårda med bedömningen för den delen. Bli kanske så när det är nytt reglemente + att man tävlar i första poolen av tre. Men aja, jag är i alla fall sjukt nöjd över lagets prestationer! Nu är jag så trött och det är snart dags att sova. Blir en tidig morgon imorgon med..Puss! 
Mot E-Tuna

17:13:34 ¦ 2015-11-20

Kolsvart ute och vi är snart framme i Eskilstuna. Denna helg är der dags för tävling, rixcupen 2 i Eskilstuna. Om jag ska vara ärlig så är jag taggad men så sjukt trött, som i sin tur drar ner på allt tagg. Är så fruktansvärt, fantastiskt trött. Somnade verkligen för sent, vilket bidragit till att jag varit sjukt trött hela dagen. Nej, ska försöka vara positivt nu! Kommer försöka blogga under helgen, men kan inte lova något! Puss!

Extremt lat tisdag

23:10:01 ¦ 2015-11-17

Jag förstår inte hur lat denna tisdag har varit! Först sovmorgon där jag lyckades sega som bara den. Vaknade i tid men låg kvar i sängen alldeles för länge. Inte alls lik mig?! Sen så lyckades jag glömma min mobil hemma..var bara att vända om och hämta den. Detta resulterade så klart i att jag blev några minuter sen till religionen, men min lärare verkade inte ens märka att en smygde in lite sent. Andra anledningen till att denna dag har varit lat är att alla lektioner idag har känts så långsamma och meningslösa. Hade nog hellre stannat hemma och haft en mer produktivt dag än var denna skoldag var. 

Men har lyckats få med en produktiv sak idag, träning. Dock så började den med att vi hade blivit dubbelbokade = ingen hall. Men det löste sig och vi kunde genomföra sista träningen innan helgens tävling. Hade dock så galet ont i magen hela träningen (har fortfarande det...) och vet verkligen inte varför. Får så ont att jag inte kan stå upp, utan måste ligga ner för att smärtan inte ska kännas. Har gått till doktor men får bara höra att "du kanske är stressad :))" när en faktiskt för en gångs skull i livet inte är sönderstressad av något. Önskar så att det ska gå över. Jäkla mage. Puss! 
Pray for the world

22:15:00 ¦ 2015-11-16

Det går inte riktigt att begripa. Det går inte att förstå vad som händer i världen just nu. Det går inte att inte bli ledsen och nästan lite mörkrädd. Jag tror inte att någon i europa har missat de terrordåd som Paris utsattes för i fredags. Otroligt hemsk och fruktansvärt att något sådant här ens ska kunna inträffa. Sänder en tanke till alla drabbade i Paris, men också till alla andra som blivit/blir utsatta för bombattentat, terrorattacker och andra sorters hemskheter runt om i världen. För hur hemskt det än är så får vi inte glöma en sak. Dessa saker händer nästan dagligen runt om i världen, men inte ser jag någon på facebook färga sin profilbild med dessa andra länders flaggor. Var är dem?
 
Jag tror att alla behövs om vi ska bekämpa det onda. Jag tror att människor från alla världens kanter behövs om vi ska kunna bekämpa de onda krafter som finns i världen. Med de onda krafter syftar jag på terrorism, orättvisheter som begränsar människor rätt till frihet, rasism, sexism..ja listan är lång. Jag tror också att det är jätteviktigt att inte dra alla människor över en kam i dessa tider. Det finns så många människor, och det är jag verkligen ledsen för, som verkar tro att religion ligger bakom detta våld. I detta fall att islam skulle föda eller förespråka våld. Detta är fel, så fel, så fel. Ingen religion föder våld, det är enstaka individer som tar sig friheten att tolka exempelvis koranen eller bibelns innehåll och sedan använda dessa tolkningar i ett syfte som religionen inte förespråkar.
 
Jag tror att vi alla behöver varandra, att vi behöver visa kärlek gentemot alla människor om vi någonsin ska kunna besegra det onda. Tillsammans kan vi göra allt!
 
(Bild: google)

Hello

17:44:14 ¦ 2015-11-12

Så började även denna vecka lida mot sitt slut. Denna vecka har varit en ganska så tuff och jobbig vecka måste jag få erkänna. Både pluggmässigt och på det personliga planet, men det börjar som tur gå mot det bättre. 

Idag har det inte hänt så mycket som är värt att prata om. Men imorgon är det fredag och då väntar massa roliga saker. Först några roliga lektioner i skolan, träning på kvällen och sedan är det lite party party hos en klasskompis weho. Är fett taggad!! Sen så är det ju helg och denna helg kommer bjuda på mycket musik och vila. Har nämligen rep med musiken i skolan på lördag, som säkert kommer bli kul. Enda minuset är att vi ska samlas runt halv 10, så ingen längre sovmorgon för min del. Hoppas er dag varit bra! Puss! 
Veckan som kallades för 45

20:34:00 ¦ 2015-11-07

Denna vecka har varit en blandad vecka. Massor av gymnasik flera gånger om blandat med laborationer, prov och mer gymnasik i form av jobb. Är nästan förvånad att man klarat sig igenom den här veckan. Veckan har varit tuff, främst på grund av fysikprov ,labbar och annat plugg. Men det positiva är ändå att om två veckor är vi i Eskilstuna och ska antagligen börja varva ner efter en dag med tävling. Med andra ord så tävlar vi i RC2 om två veckor! Vet att det varit lite blandade känslor inför tävlingen den här terminen, men jag börjar bli mer och mer taggad inför tävlingen. Trots att man inte kan träna fullt ut. 
 
Men på tal om gymnasik så var jag och tittade på elittruppens genrep inför JSM som kommer vara här i Uppsala i början av december. Crazy vad de langade volter och levererade bra!! På måndag blir det även att tjuvkika lite när Gävle-Västeråsmixen strömmar igenom sina varv en sista gång inför NM, som är på Island under den kommande veckan. De är också crazy, galet bra måste jag säga. Kommer verkligen hålla tummarna för dem under NM. Man kan verkligen inte bli något annat än peppad när man ser så bra gymnasik!!
 
En update för nuläget då. Har så sjuk, galet ont i mina axlar, höfter och har lyckats få sendrag under höger fot som inte riktigt vill släppa :). Weho kul lördag med massa smärta i kroppen som aldrig vill försvinna. Bokade faktiskt en tid hos sjukgymnasten nyss, behöver verkliegn få bort alla muskelspänningar. Inte hälsosamt att gå runt så här. Förutom detta så befinner sig Max brevdvid mig, masserandes mina fötter (<33333), verkligen bästa. Funderar på att ta en sväng till ICA om en stund för att införskaffa lite snacks och fanta. Hoppas eran lördags kväll är bättre än min hehe! Puss!
 
 Fyra otroligt blandade blider från denna vecka

Tisdag

22:17:01 ¦ 2015-11-03

Lång, trött och långsam dag. Började vid 10 idag och slutade klockan 15 med ett fysikprov. Prover gick helt okej tycker jag, får se hur det gick när vi får tillbaka det. Kom dock inte hem förens klockan halv 8. Anledningen till detta var en fika med Maja och Johan som varade i ca 3,5 timme (!!!). Gud vad man hinner prata om all möjligt i så många timmar, nästan galet. 

Nu under kvällen så har jag hjälp Max med sin matte över telefon. Det gick bra och jag tror att han kommer klara sitt prov på torsdag. Passade även på att försöka plugga lite kemi inför kemi olympiaden som jag ska skriva uttagningsprov i på torsdag. Hehe, är verkligen en liten keminörd..! Äsch då, vad gör det? Puss! 
Party

12:11:08 ¦ 2015-11-01

Igår blev det festligheter hos Siri. Vi var 15 stycken tjejer som firade att Siri fyllt 18 år tidigare i veckan. Det blev massor med supergod mat och dricka, skratt, musik och prat. Kom inte hem förens sent in på småtimmarna. Hade superkul och lärde känna flera nya fina tjejer. Idag står biomys på schemat och försöka hjälpa pappa bära in trädgårdsmöbler. Puss!