Veckan som kallades för 45

20:34:00 ¦ 2015-11-07

Denna vecka har varit en blandad vecka. Massor av gymnasik flera gånger om blandat med laborationer, prov och mer gymnasik i form av jobb. Är nästan förvånad att man klarat sig igenom den här veckan. Veckan har varit tuff, främst på grund av fysikprov ,labbar och annat plugg. Men det positiva är ändå att om två veckor är vi i Eskilstuna och ska antagligen börja varva ner efter en dag med tävling. Med andra ord så tävlar vi i RC2 om två veckor! Vet att det varit lite blandade känslor inför tävlingen den här terminen, men jag börjar bli mer och mer taggad inför tävlingen. Trots att man inte kan träna fullt ut. 
 
Men på tal om gymnasik så var jag och tittade på elittruppens genrep inför JSM som kommer vara här i Uppsala i början av december. Crazy vad de langade volter och levererade bra!! På måndag blir det även att tjuvkika lite när Gävle-Västeråsmixen strömmar igenom sina varv en sista gång inför NM, som är på Island under den kommande veckan. De är också crazy, galet bra måste jag säga. Kommer verkligen hålla tummarna för dem under NM. Man kan verkligen inte bli något annat än peppad när man ser så bra gymnasik!!
 
En update för nuläget då. Har så sjuk, galet ont i mina axlar, höfter och har lyckats få sendrag under höger fot som inte riktigt vill släppa :). Weho kul lördag med massa smärta i kroppen som aldrig vill försvinna. Bokade faktiskt en tid hos sjukgymnasten nyss, behöver verkliegn få bort alla muskelspänningar. Inte hälsosamt att gå runt så här. Förutom detta så befinner sig Max brevdvid mig, masserandes mina fötter (<33333), verkligen bästa. Funderar på att ta en sväng till ICA om en stund för att införskaffa lite snacks och fanta. Hoppas eran lördags kväll är bättre än min hehe! Puss!
 
 Fyra otroligt blandade blider från denna vecka

Kommentarer!

Kommentera inlägget här:

Your name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg:

Kommentar:

Trackback