Yey update äntligen

22:19:52 ¦ 2015-10-13

Här kommer en snabb uppdatering om vad som hänt de senaste dagarna. 

Söndagen började med att jag vaknade upp brevid Max. Vi låg i sängen och myste en stund, för att sedan gå upp och käka pannkakor som min syrra gjort. Efter det tog vi en power nap och efter det en promenad. Hann även plugga och joina LUF när de skulle kolla på partiledardebatten (vilket var kul och lärorikt!!). 

Måndag var det igår och den dagen bestod av matte och alla de tre naturämen som jag läser; kemilektion, fysik- och biologilabb. Ingen super, duper dag men ändå helt okej. Hade träning på kvällen och hann även plugga lite när jag kom hem.

Idag var en hemsk dag. Började dagen med skrivning i religion gällande judendomen och kristendomen. Tror nog aldrig att ett prov känts så här dåligt. Kämpade på under dagens lektioner och när engelskan var slut (ca kl halv 5) nästan sprang jag ut ur klassrummet. Mötte upp Felicia efter skolan för en fika för lite uppdatering om hennes liv. Avslutning på denna dag var i form av biologiplugg och är så trött nu att jag har ont i kroppen. Helt oförståeligt galet jobbigt..! Puss! 
Kommentarer!

Kommentera inlägget här:

Your name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg:

Kommentar:

Trackback