Senaste dagarna

22:54:11 ¦ 2016-04-26
Godmorgon!

08:09:40 ¦ 2016-04-22

Nu laddar jag upp för kursprov i kemi 2. Hoppad ni får en riktgt fin dag så uppdaterat jag er mer ikväll! Puss!
Fullt upp

22:39:11 ¦ 2016-04-21

Måste verkligen be om ursäkt. Är inne på början av slutspurten av allt plugg. Har haft inlämning av labbrapporter, nationellt prov i svenska och Gud vet vad. Imorgon är det dags för ett kompliterade kursprov i kemi 2. Ska bara skriva en del och känner mig faktiskt ganska så förberedd 🙌🏼. Annars så längtar jag till helgen; jobbar inte denna lördag så ska verkligen passa på att sova ut. Känns som om det var en evighet sen som jag fick göra det. Behöver få sova i typ ett dygn så att jag kan starta om och ta tag i det sista av plugget. Vill verkligen inte vara en av dem som bara ger upp nu för att studenten är så nära. Tänker kämpa in i det sista. Vilket betyder att jag nu måste sova! Puss!
Tisdag yo

22:02:42 ¦ 2016-04-12

Hello! Idag har jag gjort många saker. Jag har skrivit på en uppsats i engelska, varit hos tandläkaren för att kolla av hur det gått med min bettskena och varit i skolan ca två timmar. Hade bara två lektioner idag: fysik och engelska. Kom faktist på att tänka på en sak under fysiken idag. Det är inte förens nu jag insätt det fina med fysik och att det kanske inte är så illa. Känns lite synd att jag kommit på det nu, ca mindre än två månader till studenten... 

Just nu så håller jag på att kolla på senaste Beckfilmen. Såg nyss den näst senaste filmen och kunde inte låta bli att kolla på den senaste. Får uppdatera er sen! Puss! 

Bild från tandis

Måndag

10:02:21 ¦ 2016-04-11

Oj, dags för en update. Sitter just nu på bussen på väg till skolan. Var lite tveksam på om jag verkligen skulle gå idag då jag är ganska förkyld. Men beslutade att gå eftersom jag inte har ont i halsen. Så länge man inte har ont i halsen (eller har feber) så kan man nästan göra allt. Får försöka hålla mitt fokus på skolarbete (tyvärr) och studentklänning (yay) istället för på förkylning. Var och provade några stycken igår, men har ännu inte kunnat bestämma mig. För tillfället så står det mellan två olika klänningar och har så svårt att bestämma mig... Hoppas verkligen att jag kan bestämma mig snart, inte lång tid kvar nu. Hoppas ni får en fin dag! Puss! 

Två av de klänningar som jag provade

Baka lite

22:02:33 ¦ 2016-04-05

Fick för mig att baka lite. Blev en cheesecake med smak av hallon. Var tvungen att avbryta pluggandet med något som inte alls relaterar till skolan. Så bestämde mig för att baka lite och oj oj oj vad god den blev. Finns inget bättre än hallon och cheesecake är ju bara för gott. Så kombinationen var helt rätt! Hoppas ni haft en bra dag, min har varit helt okej! Puss!
New in: smink

21:01:26 ¦ 2016-04-05


Happy tuesday!

10:22:00 ¦ 2016-04-05


Din tid kommer

16:18:00 ¦ 2016-04-02

Sköna, gråa lördag hoppas du aldrig tar slut. Den här dagen är verkligen en sådan dag då man bara vill ligga hemma i sängen och kolla på film. Vädret är inte på den ljusa sidan idag, idag är det bara grått och tror nog att det snart kommer börja regna. Hade planerat att plugga lite fysik idag, men det kommer inte att bli så. Har fysikboken liggandes hos mamma och jag är för tillfället hos pappa. Synd! :) Men har istället skrivit lite på en engelska uppsats och ska nu ta mig an ett argumenterande tal som ska framföras på onsdag eller om det nu var torsdag. Tjejen med koll här!
 
Men det finns en sak som har gjort den här dagen lite bättre. Denna sak är Håkan Hellströms nya singel "Din tid kommer" som jag tycker att alla borde lyssna på. Helt super, duper bra!! Jag föreslår att om ni inte redan hört den så är det hög tid att göra det. Tror att denna låt kommer spelas mycket nu under våren och sommaren! Puss!
 
 

Last night

22:02:55 ¦ 2016-04-01

Igår kväll kunde man hitta mig på flustret. Först så åkte jag till Perna för att tillsammans med henne fixa oss inför kvällens äventyr. Efter plattande av hår, sminkade och musiklyssnande började vi röra oss mot Johan. Där förade vi i några timmar, för att sedan åka ner till flustret. Dör fick jag dansa med både vänner och pojkvän, sjunga karaoke och bara ha det underbart. 

Ikväll har jag haft träning, vilket var jobbigt då det var ca två veckor sedan som vi hade redskap. Så ikväll blir det bara att chilla hemma framför gosiga serier! Tänka sig att detta lov snart är slut... Puss!