Last night and today

21:50:33 ¦ 2016-02-28

Igår var det party party hos Siri. Det började med middag i form av knyt där alla tog med sig något ätbart. Jag och Siri var lite oroliga ett tag att ingen skulle ta med något. Men så mycket mat det blev, allt från mozzarellasallad till wraps till cupcakes och massa annat gott. Efter middagen blev det massa skratt, prat och en sväng av sanning och konsekvens. Några timmar senare blev det utgång för några av oss. Vi hamnade på Palermo tillsammans med Uppsalas alla studenter som just fått som lön. Snacka om rusningstrafik.

Denna dag har bestått av en del saker. Först så gick jag över till Siri för att hjälpa henne städa lite och för att äta brunch. Efter brunchen åkte jag, pappa och mil bror till Ikea. Planen var att köpa ett sängbord, men sorligt nog så hade dom inte det jag ville ha. Får prova åka dit senare i veckan. Har nu iallafall fått ordning på alla prylar i badrumsskåpet. Bästa. Puss! 
Friday

22:52:30 ¦ 2016-02-26

Ni anar inte hur trött jag är just nu. Ikväll hade vi samträning med Uppsalaflickorna, Gävle och KFUM. Fem lag, tre föreningar. Riktigt kul, spännande och lärorikt att få träna ihop med andra än sin vanliga grupp. Körde inte fullt ut idag, hängde vid trampolinen och fasttracken. Blev lite dubblar bakåt blandat med skruvar. Är inte riktigt hel än, känner fortfarande av benhinnorna och det suger. Vill verkligen inte ha ont. Vill kunna träna fullt ut och bli så duktig som möjligt. Nej, är så himla trött just nu. Godnatt! Puss! 

Lördag

07:06:05 ¦ 2016-02-20

Godmorgon! Klockan är runt sju och jag ska snart gå upp. Varför gå upp så tidigt en lördagsmorgon? Jo, det ska jag berätta. Ska nämligen åka iväg på kurs nu i helgen, fristående 2. Är faktiskt ganska så taggad!! Ska dit med mina två friståendetränare. Dom har redan gått den här kursen, fast för länge sedan och kände att dom ville gå den igen. Så blir borta hela lördagen och typ nästan halva söndagen. Tror att det här kommer bli en rolig helg. Nu måste jag gå upp, ska vara på centralen om lite mindre än en timme! Puss! 
Valentines day

15:27:18 ¦ 2016-02-14

God förmiddag! Ligger nedkrupen i sängen bredvid en sjuk pojkvän. Lyckades smitta honom med min förkylning hehe. Så nu är vi båda förkylda, han lite mer än vad jag är. Blir till att gosa i sängen denna alla hjärtans dag. Har inte så mycket mer att berätta för tillfället. Blev lite mellomys igår och sen så somnade vi ganska så tidigt. Hoppad ni får en fin alla hjärtans dag med massa pussar och kyssar. Puss! 
Dag 3

20:55:42 ¦ 2016-02-10

Dag tre med sjukdom. Har i princip legat i sängen hela dagen. Har varvat sömn med skrivande på gymnasiearbete och ätande. Fick även besök av Max under dagen, som försökte pigga upp mig lite. Bästa! Nu ikväll har mamma, jag och syrran haft tjejmiddag. Först middag med både för- och huvudrätt och efter den kortspel med massor av prat och skratt. 

Planen för kvällen är att först kolla Greys. Har redan hunnit kolla på två avsnitt hehe och planerat att kolla på ett till. Ska försöka ta mig till skolan imorgon, trots att jag inte är helt hundra än. Hoppas att denna natt ska ge mig många timmars sömn och kurera mig från denna hemska förkylning. Hoppas ni haft en bra dag! Puss!
Update från sjuklingen

21:05:59 ¦ 2016-02-08

Ligger i sängen och stirrar ut i mörkret. Försöker överyga mig själv om att vara vaken någon timme till, trots att jag egentligen borde sova. Jag borde egentligen sova nu så att den här förkylningen kan försvinna, men vill bara inte lägga mig än. Vill typ ligga upp och kolla på Greys hela natten. Även om jag inte är frisk än så jag har gjort framsteg. Har ätit ordentligt för första gången på 24 timmar och det tar jag som ett gott tecken. Två bananer och lite yoghurt har varit den enda som jag fått i mig det senaste dygnet. Hatar att vara förkyld, blir så fruktansvärt dålig... Kan varken äta eller sova när jag blir så här sjuk. Okej, nog med att tycka synd om mig själv! Är säkert mycket bättre imorgon. Bjuder på ett klipp så länge! Puss!
 
 

New in: present

14:53:54 ¦ 2016-02-08
Måndag och sjuk

11:19:29 ¦ 2016-02-08

Godmorgon! Ligger hemma i sängen med halsont, huvudvärk och låg feber. Har varit sjuk sen igår och det verkar inte gå åt rätt håll. Måste lyckas bli bättre tills imorgon, har nämligen ett engelskprov som jag inte kan missa. Nu under sista terminen på gymnasiet gäller det att vara riktigt flitig. Dock så får man inte glömma bort sin hälsa och det är därför jag bestämde mig för att stanna hemma från skolan idag. Planen är att försöka sova mig frisk så att jag kan delta i morgondagens prov. Sömn, vatten och en alvedon är den bästa medicinen mot förkylning. Uppdaterar er mer senare! Puss!
 
 

Last night

10:42:33 ¦ 2016-02-07


Torsdag

13:42:39 ¦ 2016-02-04

Är så fruktansvärt trött. Idag har jag endast haft prov och detta prov var en PM skrivning. Hela fyra timmar framför datorn. Tycker att skrivningen gick ganska bra och efter den vandrade jag ner mot stan för att byta ett par hörlurar. Ljudet hade försvunnit från ena luren och har till och från fått stötar av dem. Så fick ett återbetalningskort och köpte ett par nya. Hoppas verkligen att dessa inte ska krångla. Då blir jag ledsen... Ska snart tillbaka till skolan för utvecklingssamtal. Vi hör sen! Puss! 
Le weekend

19:05:37 ¦ 2016-02-02

Wow, 6 dagar sen senast! Har haft så mycket saker för mig, både under förra veckan och nu i helgen. Helgen var helt fantasktisk och underbar. Firande ett år med Max och hans födelsedag. I lördags gick vi ut och åt på Trattoria Commedia, som förresten var en galet bra restaurang(!!). Vi åt varsin pastarätt, jag med skaldjur och han med oxfilé. Tror att vi satt där närmare två timmar och det var verkligen så romantiskt. Efter middagen vandrade vi hand i hand bort till stationen för att ta en drink. Det var också väldigt, väldigt mysigt.
 
Söndagen blev dag två med firande. Fast den här gången var det Max födelsedag som skulle firas. Egentligen så fyller han 1 februari, men det var och är enklare att fira under en helg. Det var jag + hans familj som var med och firade. Vi åt god mat, fikade och gav presenter till födelsedagsbarnet. Allt som krävs för att fira en födelsedag. I present så gav jag Max ett fotoalbum innehållandes bilder och andra minnen från vårt första år tillsammas. Den presenten blev han riktigt lyckig av och blev verkligen så glad över att han tyckte om den. Så bra helg! Puss!