Torsdag.

21:40:25 ¦ 2016-01-07

Vaknade imorse av ett sms om att mitt id-kort var klart och gick att hämta. Var till polisen i måndags för att ta ett nytt id-kort, eftersom mitt gamla gick ut igår. Perfekt att det var klart till idag! Hämtade det idag under eftermiddagen, men innan det träffade jag Hilda för lunch. Var verkligen länge sedan vi sågs sist! Vi har under två tidigare tillfällen planerat att träffas, men har lyckats bli sjuk båda gångerna. Men iallafall, vi käkade lunch och tog en tur på stan. Fick med mig en tröja från Zara ifrån den turen på stan. Faktiskt den tröjan jag har på mig på bilden nedan. Efter träffen med henne var jag till polishuset och mitt ärende där vet ni redan.
 
Efter besöket på polishuset blev det ännu en tur på stan. Kom på att jag fått ett presentkort på Alewalds i julklapp och tänkte att det kanske var smart att använda det. Lyckades hitta en lila dunjacka som jag verkligen gillade. Den satt även väldigt bra, är varm och väldigt snygg. Gick vidare på stan och hittade även ett par ordentliga skor som går att ha nu när det blivit lite (läs mycket) kallare. Har gått runt med springskor de senaste månaderna eftersom det inte kommit någon snö. Men nu när det blivit kallare och snön har kommit så duger dem inte! Ska försöka ta bilder på kläderna jag köpt senare när jag hittar min kamera hehe.
 
Nu är klockan ca halv tio och jag är redan trött. Funderar på att börja varva ned och snart börja lägga mig. Men innan det ska jag bara kolla ett sista avsnitt av Elementary hehe..! Puss!
 
 

Kommentarer!

Kommentera inlägget här:

Your name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg:

Kommentar:

Trackback