Dagens musikklipp!

15:03:00 ¦ 2016-03-29


Le weekend; påsk

19:05:58 ¦ 2016-03-27

Hej på er! Har haft ganska så fullt upp nu under påskhelgen och tänkte att jag lite snabbt berättar om dessa dagar. I torsdags så var vi några som gick ut på bj och dansade in detta påsklov. Det var riktigt kul om man bortser från alla osköna snubbar som tror att de har rätt att göra vad de vill mot oss tjejer. Nu när jag var där i torsdags så tog det inte ens fem minuter innan jag kände en hand på min rumpa. Blir trött på att behöva slå bort killars händer och skälla ut dem över en sådan här sak som faktiskt borde vara självklar.
 
I fredags så både gjorde jag och åt våfflor tillsammas med Max och hans familj. Våfflorna blev verkligen supergoda!! Dock så var det lite konstigt att våffeldagen (Maria bebådelsedag) och långfredagen hamnade på samma dag...
 
Igår så firade jag påsk tillsammans med mammas släkt. Vi var hos min morbror och hans familj i Örby för att umgås, äta och dricka gått.Var några månader sedan som man träffade alla och det var faktiskt riktigt trevligt måste jag säga.
 
Idag har jag lyckats att få lite fysikplugg gjort. Har gjort ca 10 uppgifter från ett av de tre kapitel som jag kommer ha prov på efter påsklovet. Fysik är inte mitt starkaste ämne och därför känns det verkligen viktigt att börja plugga i tid. Tog även en springtur på eftermiddagen. Sprang inte så super långt, eftersom jag inte är helt hundra på att mina benhinnor är helt hundra. Så det blev en blandning av power walk och springtur. Kändes super härligt att få komma ut i det fina vädret och röra på sig. Puss!
 
1. Bild från i tordagas då det blev utgång på birger med Siri, Hanna och Hannas halvsystrar. 2. En av de våfflor som jag och Max gjorde i fredags på självaste våffeldagen. 3.Bild från ÅRETS första sprintur som ägde rum idag. 4. Jag just nu!

Torsdagsunderhållning

18:01:06 ¦ 2016-03-24


New in från H&M

21:09:17 ¦ 2016-03-23

Hämtade ut ett paket tidigare i veckan innehållandes en bh och en make up svamp från hm. 
This weekend

21:37:14 ¦ 2016-03-19

Lördag igen då! Är för tillfället barnvakt åt min lillebror. Mamma min skulle nämligen iväg på fest nu ikväll och behövde då en barnvakt åt min bror. Ikväll har vi lagat mat tillsammans och håller nu på att se en James Bond film. Både jag och min bror delar intresset för dessa fantastiska filmer. Skillnaden mellan oss är att han har sätt alla och jag typ hälften. Är dock så sjukt trött just nu. Kommer troligen däcka snart.

Har haft en ganska så blandad vecka. Veckans toppen var när jag klippte håret och veckans botten har nog varit all förvirring kring efter studenten. Ska jag plugga vidare eller inte? Vad ska jag plugga? Vad vill jag bli? Vad vill jag göra? Så många svåra, tuffa frågor som finns inom mig. Hoppas verkligen att jag kan komma till insikt om vad jag vill göra med mitt liv. Detta är så svårt. Puss! 

Klippte mig i onsdags och hur bra blev inte det???

Seg tisdag

21:34:00 ¦ 2016-03-15

Bjuder på detta fantastiskt roliga klipp denna fantastiskt sega tisdag. Hoppas att ni har haft en bättre dag än vad jag har haft idag. Puss!
 

New in: present

15:14:36 ¦ 2016-03-13

Fick en present av Max mamma igår! Blev så himla glad och jag tror att dessa färger kommer passa mig så bra! 
Andra steget mot en bättre hy

17:04:00 ¦ 2016-03-10

Förutom att tvätta från smink och annan smuts är återfuktning A och O. Det är ganska lätt att dra slutsatsen att inte återfukta då man lätt kan tro att finnar och andra orenheter försvinner om de får torka ut. Fel, fel, fel!!! Det är dels viktigt att återfukta för att huden ska kunna behålla sin elastisitet, men också för att slippa åldras i förtid. Vid uttrokning producerar huden mer talg, vilket kan leda till acneproblem. Eftersom acne beror på inflamation i talkörtlarna vill man inte att huden ska börja producera mer talg och att sannorlikheten för acne blir större. Därför är det super viktigt att återfukta ordenligt. Sedan är det också viktigt att använda rätt sorts produkter som passar just din hy. En hemsida som har trovärdiga och bra produkter är apotea. Förutom den fria frakten är samtliga produkter billigare än om du skulle köpa dem i affären. Tog inte ens ett dygn att få hem dessa produkter. Rekomenderas starkt! Puss!
 
 

Today onsdag

20:20:00 ¦ 2016-03-09

Idag är det onsdag kära vänner! Har haft två lektioner i skolan, en sånglektion och kemiplugg på resurstiden. På biologin i måndags delades vi in i grupper om 5 personer där tanken var att vi skulle planera en labb och sedan utföra den nu i veckan. Jag och min grupp planerade att ta reda på om blodtrycket påverkas av pulsen. Så idag fick bland annat jag springa upp och ned för trappor samt mäta blodtrycket var 5:e minut. Intressant, men inte nice att springa upp och ned i massa trappor. Idag var det även min tur att laga middag här hemma. Blev en fantastiskt god pasta med köttfärssås till middag. Måste tyvärr kika nu, vi får höras mer imorgon! Puss!
 
 

Första steget mot en bättre hy

21:22:05 ¦ 2016-03-08

Tog en tur på stan efter skolan idag. Fick med mig två nya ansiktsprodukter hem. En peel off mask och basiron, som är ett receptfritt medel mot acne. Kan inte påstå att jag har haft någon svår acne genom mina tonårsår, men har allt haft mer eller mindre problem med min hy. Har haft allt ifrån små baby finnar till finnar som nästan varit som bulor. Kommer aldrig glömma den gången folk frågade om jag slagit i huvudet då jag hade en finne som var så stor att det såg ut som en bula. Bästa. Nej, tänker ta tag i det här nu. Tänker börja behandla på rätt sätt nu! Detta kommer bli så jäkla bra! Puss!

 

New in

17:27:57 ¦ 2016-03-03
La cage aux folles

22:46:44 ¦ 2016-03-01

Denna kväll har bestått av plugg och teater. Har pluggat intensivt till biologiprovet som äger rum på torsdags. Andnings- och cirkulationssystem, matspjälkningssystem..inte det roligaste att plugga då det är typ tusen saker som man ska kunna. Runt kvart över sex avbröt jag pluggandet för att ta bussen ner till stan tillsammans med pappa. Vi såg teatern La cage aux folles som var riktigt, fantastiskt, superduper bra!! Önskar nästan att man kunde få se den om och om igen. Så bra var den! Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Imorgon väntar en oerhört intensiven dag med endast två lektioner ;) Godnatt! Puss!