Le weekend; påsk

19:05:58 ¦ 2016-03-27

Hej på er! Har haft ganska så fullt upp nu under påskhelgen och tänkte att jag lite snabbt berättar om dessa dagar. I torsdags så var vi några som gick ut på bj och dansade in detta påsklov. Det var riktigt kul om man bortser från alla osköna snubbar som tror att de har rätt att göra vad de vill mot oss tjejer. Nu när jag var där i torsdags så tog det inte ens fem minuter innan jag kände en hand på min rumpa. Blir trött på att behöva slå bort killars händer och skälla ut dem över en sådan här sak som faktiskt borde vara självklar.
 
I fredags så både gjorde jag och åt våfflor tillsammas med Max och hans familj. Våfflorna blev verkligen supergoda!! Dock så var det lite konstigt att våffeldagen (Maria bebådelsedag) och långfredagen hamnade på samma dag...
 
Igår så firade jag påsk tillsammans med mammas släkt. Vi var hos min morbror och hans familj i Örby för att umgås, äta och dricka gått.Var några månader sedan som man träffade alla och det var faktiskt riktigt trevligt måste jag säga.
 
Idag har jag lyckats att få lite fysikplugg gjort. Har gjort ca 10 uppgifter från ett av de tre kapitel som jag kommer ha prov på efter påsklovet. Fysik är inte mitt starkaste ämne och därför känns det verkligen viktigt att börja plugga i tid. Tog även en springtur på eftermiddagen. Sprang inte så super långt, eftersom jag inte är helt hundra på att mina benhinnor är helt hundra. Så det blev en blandning av power walk och springtur. Kändes super härligt att få komma ut i det fina vädret och röra på sig. Puss!
 
1. Bild från i tordagas då det blev utgång på birger med Siri, Hanna och Hannas halvsystrar. 2. En av de våfflor som jag och Max gjorde i fredags på självaste våffeldagen. 3.Bild från ÅRETS första sprintur som ägde rum idag. 4. Jag just nu!

Kommentarer!

Kommentera inlägget här:

Your name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg:

Kommentar:

Trackback