Bilder från skivorna

08:51:59 ¦ 2016-05-26Skiva nummer tre

14:51:57 ¦ 2016-05-06

Blev skiva igår igen! Har nu totalt sätt varit på tre stycken. En i måndags, en i onsdags och en igår. Igår var temat nostalgitripp och jag, Perna och Alicia gick som bebisar. Riktig throwback till när man inte behövde göra något annat än att chilla dagen lång. Vi träffades hos Alicia vid klockan åtta för att fixa till oss och för att föra lite. Någon gång mellan halv 11 och 12 så befann vi oss på flustet. Blev dock lite besviken över att de inte hade båda dansgolven öppna..hade varit så mycket roligare då. Men summa kardemumma (bästa uttrycket) så var det en rolig kväll. Idag mår jag helt okej, är ganska trött och måste verkligen plugga. Hoppas ni får en fin dag ute i solen! Puss! Valborg

17:33:28 ¦ 2016-05-02

Denna helg har varit fylld med massa kärlek från alla möjliga håll och kanter. Började lördagen med att titta på forsränningen tillsammans med pappa. Det är faktiskt något som vi gör varje år och det är alltid lika mysigt. Efter det cyklade vi hemmåt för att hämta upp lite grejer och sedan så skjutsade han mig till Felicia. Där var det brunch med massa god mat(!!) och efter brunchen vandrade vi bort till ekonomikum. Galet med folk måste jag först säga. Om man inte har varit i Uppsala på Valborg så har man inte upplevt Valborg på riktigt. Det var så mycket människor att det knappt gick att ringa någon därifrån.

Lite senare på kvällen vankades det grillning hos Therese. Hade det väldigt kul hos henne och det var riktigt kul att även få träffa nya människor. Vi grillade, pratade och hade det hur bra som helst. Somnade någon gång efter klockan ett tillsammans med Max hemma hos honom. En väldigt lyckad Valborg vill jag säga! Puss!