September

23:14:42 ¦ 2016-09-04

Hej! Tror nästan att det var två hela månader sen jag bloggade sist. Jag vet inte riktigt varför det har blivit så, men det var nog ganska bra att bloggandet fick ta en paus. Har kommit igång med både plugg och jobb nu. Har börjat läsa musikteori på Uppsala Universitet och hittills har det varit ganska roligt. Nu i början läser vi allmän musiklära aka repition av noter, taktarter, kvintcirkel etc. Men redan nästa vecka kommer vi börja med sats-och funktionslära. Är riktig taggad på den här kursen; det var ett tag sedan som man verkligen satte sig in i musikteori. Sist var två år sedan då man fortfarande spelade oboe.

Måste säga att den här dagen har varit upp och ner. Fick äntligen sova ut och åt en ganska nostalgisk frukost som innehöll rostisar och oboy. Dagens misstag var att dricka kaffe utan att äta lunch. Det resulterade i att jag blev yr, illamående och skakig som bara den. Har fortfarande ont i kroppen. Heja mig!!!!!!!

Imorgon är det musikteori, besök hos naprapaten och träning som gäller. Vilket betyder att jag måste sova nu! Godnatt! Puss!


Kommentarer!

Kommentera inlägget här:

Your name:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg:

Kommentar:

Trackback