Onsdag

21:39:00 ¦ 2017-03-29

Veckans mitt. Lillördag. Eller bara kort och gott onsdag.
 
Ligger för tillfället i min säng och pustar ut över att denna dag snart är slut. Har varit helt ok kämpigt på jobbet idag. Att jobba som elevassistent är verkligen ingen dans på rosor. Dagens höjdpunkt var att få hänga med Perna en stund efter jobbet. Åkte direkt till henne efter att jag slutat och där bjöd hon på morotskaka och te. Har velat fika hela dagen och tanken att baka slog mig på jobbet. Vilken tur då att Perna kunde bjuda så att man slapp baka själv hehe. 
 
Nu ska jag nog gå bort mot badrummet och ta en lång dusch. Bästa som finns! Här kommer en bild på Perna. Ha det fint! Puss!
 
 
 
 
 
 

Halvåret

21:48:06 ¦ 2017-03-22

Hej på er!


Kan nog inte riktigt förstå att det gått ett halvår sedan jag uppdaterade denna blogg. Om jag ska vara ärlig har jag nog kommit fram till åsikten att själva bloggandet som en plattform känns lite förlegat. Känns lite 00-tal över det hela. Jobbet rullar på. Plugga gör jag inte och det är väldigt skönt. Tänker att jag inte kommer berätta så mycket om de senaste 6 månaderna, utan utgår från nuet. Hoppas ni har det bra! Puss